Tipuri de rochii ieftine pe care le poți purta la un eveniment

rochii ieftine zaful

Mai este foarte puțin din Postul Paștelui și apoi se dă dezlegare la sezonul de evenimente. Nunți, botezuri, cununii, trebuie să le bifăm. Dar cu ce ne îmbrăcăm? Când ai două evenimente pe lună, de unde să scoți bani și de dar și de ținute scumpe? Cine zice că nu poți purta rochii ieftine? Nu trebuie să dai iama la secțiunea cu rochii scumpe de seară. Iată câteva sugestii de rochii la preț accesibil pe care le poți purta foarte bine la un eveniment de seară, fără teama de a fi dat greș în alegerea ținutei.

Rochia din dantelă

Dantela este un material tot mai des întâlnit, dar deloc ușor de purtat. Nu e pentru oricine. Dantela dă un aer prețios și puțin mai sexy, indiferent că vorbim de ceea ce străinii numesc sexy lace dresses/rochii sexy din dantelă sau de rochii obișnuite, chiar maxi, din același material. Chiar și simplele detalii din dantelă sporesc feminitatea și senzualitatea unei ținute. Nu sunt scumpe rochiile de genul acesta, dar sunt foarte potrivite pentru evenimente prin prisma materialului ales.

rochii ieftine dantela

inpuff.ro

Rochia tip sirenă

După prințese, în desene animate, cele mai apreciate sunt sirenele. Dacă formele te ajută să porți o rochie tip sirenă, cu siguranță ești o norocoasă. Nu ai nevoie să pui ceva scump pe tine. Oricare din rochiile de ma jos va atrage privirile asupra corpului tău, nu contează că alegi un model lung sau unul scurt. Sunt ieftine toate, după cum poți vedea dacă dai click pe mermaid dresses here, unde vei găsi și alte modele de rochii ca cele din imaginile de mai jos. Accesorizate corect, pot fi mai de efect decât o rochie scumpă cu pietre.

rochii sirena

Rochia boho

Poate că sunt rochiile pe care le crezi cel mai puțin potrivite pentru un eveniment, dar crede-mă că merg foarte bine la o petrecere de nuntă, de vară, dacă aceasta se ține în aer liber. În afară deja se poartă foarte mult rochiile de acest tip la baluri. În general vorbim despre modele lungi, din materiale fluide, dar avem și rochii boho scurte. Privește la rochiile de mai jos și imaginează-ți cât de plăcut va fi să nu te simți încorsetată și să ai libertatea totală de mișcare!

rochii boho
More boho prom dresses click!

Rochia de ceai

Este acel tip de rochie semi-formală. Englezii o numesc tea dress. Poate arăta ca o rochie de zi, dar,  prin lungimea care-i dă aerul acela semi-elegant, poate fi purtată fără grijă și la un eveniment de seară. Lungimea este 3/4, situată peste genunchi, dar deasupra gleznei, de obicei la jumătatea gambei. Cele trei rochii de mai jos mi-au plăcut mie cel mai mult, dar găsești mai multe modele dacă dai căutare după zaful tea dresses.

rochii pentru ceai

Rochia mini

Cine zice că rochia mini se poartă doar în club? Nici vorbă! Atâta vreme cât se păstrează o minimă decență și este frumos și corect asortată, oricare din rochiile de mai jos poate fi purtată la un eveniment de seară tip nuntă sau botez. Partea și mai bună este că o vei putea purta și după petrecere, ca rochie de zi, deci nu vei simți că ai dat banii pe o piesă pe care o porți o singură dată.

rochii mini

Toate pozele de astăzi sunt preluate de pe site-ul Zaful. Acolo găsiți oricare dintre aceste rochii ieftine, în caz că vă place vreuna. Niciuna nu e mai scumpă de 30 de dolari, deci aveți toate motivele să vă cautați rochii la ei în magazin, mai ales că transportul este gratuit inclusiv pentru România la comenzi mai mari de 30 de dolari. Nu uitați să aruncați un ochi și la secțiunea de pantofi și accesorii!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Zaful ne surprinde intotdeauna cu rochii superbe, este imposibil sa nu intri aici si sa nu gasesti ceva ce sa iti placa!

    1. chiar acum cateva zile i-am comandaat verisoarei 3 rochii pentru vara.

    • Lamiita Petre
    • 19/03/2018
    Răspunde

    Si as mai zice eu, dispar ca painea calda. Ieri am ajuns si eu pe site si la foarte multe era sold out. Drept dovada ca au cautare si clientele sunt multumite.

    1. Asta am vazut si eu ca pusesem una pentru vara-mea in wishlist si peste 3 zile nu mai era pe stoc.

    • ghelbere elena
    • 19/03/2018
    Răspunde

    Adevarul este ca poti fi eleganta si cu bani putini.

    1. Stilul nu tine cont de pret.

    • Toma Tantica
    • 19/03/2018
    Răspunde

    Sunt superbe..Eu ador rochiile!!

    • Valeria Chertes
    • 19/03/2018
    Răspunde

    Foarte dragute rochitele.

  2. Răspunde

    Mie imi plac rochiile din dantela si ma fac sa ma simt eleganta si sexy ori de cate ori le port, iar de pe zaful am cateva foarte faine.

    1. La care te uiti? La alea scurte sau la alea de seara?

  3. Îmi aleg cu mare grijă rochiile pentru evenimente, mai ales pentru cele importante. Am o adevărată colecție de rochii de gală și mă întreb, uneori, dacă a meritat investiția pentru un singur eveniment. Eu încerc să nu fac o obsesie din asta, port rochiil de gală la mai multe evenimente. Nu merg pe principiul, lumea cunoaște această rochie. Schimb accesoriile, pantofii, coafura 😀

    1. La cat de des te vad pe tine la evenimente, atata iti trebuia sa porti o tinuta o singura data. Dadeai faliment pana acum.

    • Nicolae Claudia
    • 19/03/2018
    Răspunde

    Da..foarte multe rochii gasim pe acest site

  4. Imi face cu ochiul modelul nr. 3 din categoria Rochii de ceai. Chiar am ceva identic as spune, atata ca e fusta.
    Astia cu trendul lor in fashion spun ca dantela a devenit desueta deja si ca nu se mai poarta rochiile din dantela integral.

    1. Daca ne luam dupa moda oricum ne schimbam complet garderoba in fiecare an.

  5. Răspunde

    Rochiile boho imi plac cel mai mult pentru ca sunt mai lejere, dar si pentru ca au imprimeul mai „complicat” si distrag atentia de la cum arat. Ma feresc, in schimb, de cele stranse pe corp. Chiar de curand mi-am luat o rochie (mai grosuta, ca de primavara), dar vremea asta a dat complet peste cap planul de a o purta acum, asa ca mai astept un pic :D.

    1. Cum ti-e cu viata asta. Eu ma feresc de chestii mulate ca sunt grasa. Ma gandeam ca fetele slabe pun orice pe ele.Se pare ca nu.

  6. Răspunde

    Cate rochii interesante am vazut. Nu pot sa ma rezum nici macar la 3 modele pentru ca am vazut mai multe care m-au atras

    1. tu oricum ai multe rochii.

  7. as vrea mai multe rochii de zi. chiar am constatat ca am de evenimente, am de club, dar nu am asa, de iesit undeva ziua sau de mers la munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares